fredag den 28. februar 2014

nyt fra bjørn wiinblad

jeg har længe ledt efter den fine vase fra bjørn wiinblad ved navn Duet men uden held så ærligt havde jeg nok faktisk opgivet lidt at det var noget jeg kunne være så heldig at vise frem i mit hjem men ja en dag i febuar skulle ændre det hele :)

jeg var på shopping med en af mine gode veninder og min kæreste inde i københavn hvor vi går forbi en lille hyggelig alla antik butik hvor der står en masse forskellige wiinblad platter udenfor de var dog i den dyre ende så var ret ligeglad med butikken på et eller andet punkt indtil jeg kigger i vinduet og der står den fineste duet vase som jeg har jagtet!! ligemeget hvad den kostede skulle den med mig hjem! uden tvivl da det har været den ting jeg har ville have mest! og ja jeg fik den da til den nætte sum af 300 kr pyh altså! men nu står den og pynter så fint herhjemme!


her er den fine vase fra begge sider! et af mine bedste køb man bliver jo ikke andet end glad for at se på den!
men for det ikke skal være rigtig har jeg også kigget lidt på hans billeder hvor jeg faldt tilfældet over et lille bitte sødt billede fra ham ! da jeg så det viste jeg bare at det ville være helt perfekt inde på en af hylderne i stuen og for det ikke skal være løgn så har vi også fået tapet op inde i stuen det kan ses på billederne med vasen men det kan også ses hernede under:) det er fra flügger og hvis nogen ønkser det kan jeg godt skrive nummert på tapet :)


håber i andre nyder det er ved at blive forår for det gør vi !:)
god dag derude ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

alle kommentare betyder utrolig meget for mig og jeg svare på alle:)
så lyster det læg gere en kommentar:)