tirsdag den 8. april 2014

børneværelse

jeg har nu flere gange vist Mynthes værelse frem
vi var jo heldige i tidernes morgen da hun skulle i junior seng at finde den fineste udtræksseng som hun stadig har dengang vi købte den var den træfarvet men vi malede den orange men den har nu for knap 2 uger siden skiftet farve da den unge frøken snart er 4 år og derfor vil hun gerne bestemme hvordan hendes værelse skal se ud. vi er stadig igang med at gøre en masse der inde der mangler stadig gardiner , billeder på væggen (vi har bla. fået en smuk fødselstavle der skal hænge på væggen som en rigtig dygtig en inden på facebook har lavet. jeg smider et link nederst i indlægget til hendes side hvis i selv kunne blive fristet ) der skal lidt wallstickers op ja hvad det nu ender med jeg finder men i skal da ikke snyde for hvordan hendes nye seng ser ud og self også hendes legekøkken som lige fik en tur med da vi var igang hende køkken var det ganske alm. køkken var ikea :)

her kan ses farven på hendes seng som hun er yderst stolt over og derfor skulle hun da også lige med på billedet :)
og her får i lige et nærbillede af hendes køkken som jeg er ret glad for :) dog mangler vasken og den har været væk længe :( så er der en derude der ligger inde med en de ikke skal bruge vil vi med glæde købe den !;) 
her ses den fine tavle som hun skal have op på væggen :)
som en ekstra bonus får i lige et billede af hende den lille frøken :D 
link :
http://myntheogmor.blogspot.dk/2012/09/sygdom-i-det-lille-hjem.html ( her kan der ses hvordan køkken og seng så ud uden de blev malet.) 

https://www.facebook.com/marolledesign?fref=ts (link til hendes side inden på facebook så i andre også kan få sådan nogle fine billeder. kan KUN anbefale hende !:) ) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

alle kommentare betyder utrolig meget for mig og jeg svare på alle:)
så lyster det læg gere en kommentar:)