onsdag den 8. august 2012

kun en vase rigere desværre

det har egentlig været en skøn dag da jeg endelig fik mine længe ventet lyngby vaser hjem men det var også dagen hvor Cornelius (katten) først smadret min eneste pæne urtepotte og (med gråd i stemmen) min elskede kähler vase :(  må indrømme inden i mig er jeg Så tosset på katten for han var så vild imorgen og skulle bare lege helt vildt og bag der lå begge ting på gulvet og kunne ikk forhindre det da jeg sov ØV altså 
men i skal da ikke snydes for billeder af de smukke vaser

lyngby vase 20 cm

 lyngby vase 6 cm

den på 20 igen :)

R.I.P du smukke vase <3

3 kommentarer:

 1. Lyngby vaserne ER nemlig rigtig smukke, har samlet dem i årevis. Og jeg har lige hørt at Lyngby vaserne nu bliver relanceret af den danske designvirksomhed Karakter i tæt samarbejde med arvingene til det gamle Lyngby Porcelæn. Der er i hvert fald ikke et øje tørt herhjemme, glæder mig til at se dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder da spændende med dem :) skal da klart lige lurer når de kommer ud ;)

   Slet
  2. Lyngby Porcelænsfabrik sætter størrelserne 15, 20, og 25 cm i produktion igen ultimo 2012 eller primo 2013.
   De originale gamle Lyngbyvaser (skal have Lyngby logoet i bunden) kan købes "antik" hos TRENDYenser.com der i øjeblikket, vist nok, har størrelserne 6, 8, 10, 15 og 38 cm på lager.
   Alt andet (Hiling Design m.fl.) er kopier lige meget om de så er købt i Illum's Bolighus (det ses iøvrigt tydeligt hvis ikke det er en original)

   Slet

alle kommentare betyder utrolig meget for mig og jeg svare på alle:)
så lyster det læg gere en kommentar:)