torsdag den 30. august 2012

nu har jeg brug for jer bloggeres hjælp igen ..

for hvor er det bare kedeligt jeg ikk kan svare på alle jeres skønne blogindlæg den kræver i kode så skriver jeg den men den siger den er forkert ! og det er den altså helt rigtig så prøver jeg igen og den bliver ved og ved med at sige det er forkert :/ HJÆÆÆÆÆLP for jeg ville sgu godt ligge nogen hyggelige kommentarer men den nægter mig det altså:(

hvad søren gør jeg galt ?

5 kommentarer:

 1. du gør ikke noget galt, de koder er nærmest ulæselige, man kan fjerne koden i sine indstillinger, helle har lavet en vejledning i hvordan det kan gøres.

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/08/sadan-fjerne-du-dine-koder-pa-blogspot.html

  SvarSlet
 2. ps du har kode på din blog

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for info :) vil li få kigget det igennem skal da heller ikk gøre det for svært for andre når man selv har problemer med det :)

   Slet
 3. Skynder mig også at pippe med.
  Jeg kan heller ikke for godt læse de koder og er nu begyndt at gøre obs på det, for det er ikke alle der ved, de har det sat til på deres blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. viste slet ikke man kunne slå det til og fra og troede heller ikk det var slået til på min blog:) men det skulle gernee være væk nu efter det gode link lotte sendte :) også fik jeg li gjort så man ikk behøver en konto for at lave en kommentar ;) (troede jeg også alle kunne men jeg så blev det klogere)man kan jo ikk vide alt når man har blogget i to måneder;)

   Slet

alle kommentare betyder utrolig meget for mig og jeg svare på alle:)
så lyster det læg gere en kommentar:)